• nybjtp

produk

S235 S355 SS400 A36 A283 Q235 Q345 Lembaran baja karbon/coil

Kita minangka pemasok kumparan baja profesional, duwe kumparan baja saham gedhe.Lan uga bisa ngatur ngasilake ukuran khusus gumantung saka panjaluk.

Bahan kumparan baja S235 S355 SS400 A36 A283 Q235 Q345, pangiriman super cepet.

1 Produksi lan pangiriman kanthi ketat miturut syarat pelanggan
2 Disetujui dening ISO9001, CE, SGS saben taun
3 Layanan paling apik kanthi balesan 24 jam
4 Pangiriman cepet lan paket ekspor standar
5 OEM/ODM

.
Whatsapp: +8617862908033


E-mail: sales@sdrxgtjt.cn


Detail Produk

Babagan awake dhewe

Tag produk

Deskripsi Produk

Grup Ruixiang utamane duwe luwih saka 10 jalur produksi piring baja karbon, piring baja tahan nyandhang lan piring baja tahan cuaca.Sawise luwih saka 20 taun budidaya ing-ambane, pabrik piring baja kita wis bisa kanggo gawé macem-macem specifications saka piring baja karbon, nyandhang-tahan piring baja lan weather-tahan piring baja, karo output saben dina saka ewu ton lan persediaan. saka 10000 ton.Kita bisa ngatur macem-macem piring baja karakteristik kanggo mesthekake wektu pangiriman.Saiki pelanggan utama kita konsentrasi ing Asia Kidul, Eropa lan negara liya, kanthi ewu ton persediaan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Rincian cepet

Asal: Shandong, China Merk: Ruixiang
Jeneng produk: pelat baja karbon pelat baja tahan aus Warna lumahing: Requirements Costorners
MOQ: 1 ton wektu pangiriman: 7-15 dina
Kapabilitas sumber: 10000 ton / minggu

Parameter produk

Bahan: Q345B,Q345C,Q345D,Q345E,Q390,Q390B,Q390C,
Q390D, Q390E, Q420, Q420B, Q420C, Q420DQ420E,
Q460,Q460D,Q500C,Q500D,Q500E,Q550C,Q550D,
Q550E, Q620C, Q620D, Q620E, Q690A, Q690B, Q690C,
Q690D, Q690E, Q690D, Q690C, Q890C, Q890D
16Mo3,16MnL,16MnR,16Mng,16MnDR
Ketebalan: 3-100 mm
dawa: bisa dikustomisasi Toleransi: kekandelan: + / - 0.02mm jembaré: + / - 0.02mm
Lapisan seng: 40-275g/m2 lumahing: nggilap
Kaluwihan:
1. Rega cukup kanthi kualitas apik
2. Simpenan KALUBÈRAN lan pangiriman cepet
3. Sugih sumber lan pengalaman ekspor, layanan tulus
Aplikasi: omah papan sing bisa dipindhah, vila
Ketentuan rega: FOB, CRF, CIF, lan EXW ditrima Loading Port: port apa wae ing China
Packaging: kemasan standar ekspor utawa syarat pelanggan (kertas anti banyu ing njero, sabuk baja lan tray ing njaba) Pembayaran: T / T, L / C, lsp.
kok milih kita
1.Piring Baja Ringan / Baja Kecepatan Tinggi / Baja Galvanis / Baja Tahan Wear bisa milih
2.Perawatan lumahing ireng / galvanis / jas / oiled / lukisan bisa milih
3.q215/q195/q235B/Q345B/S235JR/S335JR/SS400.etc Bahan lengkap
4. Stok akeh, rega murah, kualitas dhuwur

Produk Show

未标题-2
436346
57658658658
222434
676578567856756
65677
微信图片_20220311105235

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shandong Ruixiang Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.

Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (balok I, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan campuran utama yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan ngolah layanan kanthi jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel

微信图片_20220217095100
QQ截图20220222165541

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Whatsapp:+8617862908033

    E-mail:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi lan pangiriman kanthi ketat miturut syarat pelanggan
    2 Disetujui dening ISO9001, CE, SGS saben taun
    3 Layanan paling apik kanthi balesan 24 jam
    4 Pangiriman cepet lan paket ekspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.

    Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (balok I, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan campuran utama yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan ngolah layanan kanthi jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel