• nybjtp

Kabar

  • Global energy prices soar, many European steel mills announce shutdowns

    Rega energi global mundhak, akeh pabrik baja Eropa ngumumake mati

    Bubar, rega energi mundhak wis nyebabake industri manufaktur Eropa.Akeh pabrik kertas lan pabrik baja bubar ngumumake pemotongan utawa shutdown produksi.Mundhak banget ing biaya listrik dadi kuwatir kanggo industri baja intensif energi.Salah sawijining tanduran pisanan ing Jerman, ...
    Waca liyane
  • Steel industry export orders have rebounded

    Pesenan ekspor industri baja wis mbalek maneh

    Wiwit taun 2022, pasar baja global wis fluktuasi lan dibedakake sacara sakabehe.Pasar Amérika Lor wis nyepetake mudhun, lan pasar Asia mundhak.Kutipan ekspor produk baja ing negara-negara sing gegandhengan wis mundhak banget, dene kenaikan rega ing negaraku ...
    Waca liyane
  • The European Steel Market Shocked and Divided in March

    Pasar Baja Eropa Kaget lan Dibagi ing Maret

    Ing wulan Februari, pasar produk flat Eropa fluktuasi lan beda-beda, lan rega varietas utama mundhak lan mudhun.Rega kumparan gulungan panas ing pabrik baja EU mundhak US $ 35 dadi US $ 1,085 dibandhingake karo akhir Januari (rega ton, padha ing ngisor iki), rega gulungan gulungan dingin tetep ...
    Waca liyane
  • Turkey’s billet imports up 92.3% in January-November

    Impor billet Turki munggah 92,3% ing Januari-November

    Ing Nopember taun kepungkur, volume impor billet lan mekar Turki tambah 177,8% saben wulan dadi 203,094 mt, munggah 152,2% saben taun, miturut data sing diwenehake dening Institut Statistik Turki (TUIK).Nilai impor kasebut gunggunge $137.3 yuta, mundhak 158.2% sasi ing ...
    Waca liyane
  • EU imposes provisional AD duty on stainless CRC imports from India and Indonesia

    EU ngetrapake tugas AD sementara kanggo impor CRC tahan karat saka India lan Indonesia

    Komisi Eropa wis nerbitake tugas antidumping sauntara (AD) babagan impor produk flat cold rolled stainless steel saka India lan Indonesia.Tarif bea antidumping sementara antara 13,6 persen lan 34,6 persen kanggo India lan antarane 19,9 persen lan 20,2 persen kanggo In...
    Waca liyane
  • Filipina entuk manfaat saka tawaran impor billet baja saka Rusia

    Pasar billet baja impor Filipina bisa njupuk kauntungan saka tepak ing prices tawaran kanggo materi Russian ing minggu lan tuku kargo ing prices murah, sumber ngandika ana 26 November A deluge saka adol meneh 3sp, 150mm baja billet kargo impor, umume dicekel dening pedagang Cina, wis ...
    Waca liyane
  • New regulations on foreign trade in September

    Peraturan anyar babagan perdagangan manca ing wulan September

    1. Format anyar saka Certificate of Origin of China - Swiss bakal dileksanakake ing September 1 Miturut Announcement No. 49 saka Administrasi Umum Bea Cukai babagan nyetel format sertifikat asal ing China Swiss perjanjian perdagangan bebas (2021), China lan Swiss ...
    Waca liyane
  • Mid-Autumn Festival

    Festival Mid-Autumn

    Delengen rembulan padhang, kita ngrayakake festival lan ngerti saben liyane.Tanggal 15 Agustus ing kalender lunar minangka Festival Mid Autumn tradisional ing China.Dipengaruhi budaya Tionghoa, Festival Mid Autumn uga minangka festival tradisional kanggo sawetara negara ing Asia Tenggara lan Asia Timur Laut...
    Waca liyane
  • World Steel Group is optimistic about the steel industry

    World Steel Group optimistis babagan industri baja

    Asosiasi Baja Dunia (Worldsteel) sing berbasis ing Brussels wis ngrilis prospek jangka pendek kanggo 2021 lan 2022. Worldsteel ngramalake permintaan baja bakal tuwuh 5,8 persen ing 2021 nganti meh 1,88 milyar metrik ton.Output baja mudhun 0,2 persen ing 2020. Ing 2022, permintaan baja bakal ...
    Waca liyane