• nybjtp

produk

Kustom RAL Warna Coated Steel Coil / Warna Coated Sheet

Coil sing dilapisi warna dilapisi karo siji utawa luwih lapisan cat Cairan kanthi cara lapisan gulung sawise pretreatment permukaan (degreasing lan perawatan kimia) ing substrat sing digulung panas, substrat galvanis, substrat seng aluminized, landasan cold-rolled, substrat tinned, lan substrat stainless steel.Sawise manggang lan adhem, dibentuk kanthi rolling cahya.

.
Whatsapp:+8617862908033

.
E-mail:sales@sdrxgtjt.cn


Detail Produk

Babagan awake dhewe

Tag produk

Deskripsi Produk

Isi: Klompok iki utamané mrodhuksi piring werna-ditutupi ing kumpulan, karo limang baris produksi ana, prodhuksi ewu ton ing kumpulan saben dina, lan wis ewu ton barang titik, kalebu segara biru, abang, gadhing, lan RAL9016, RAL7016.Ndhukung macem-macem warna RAL sing disesuaikan, wektu pangiriman sing dijamin, lan bisa nyedhiyakake kompresi mbukak lan macem-macem pangolahan jero.Ing saiki, pelanggan utama sing klempakan ing Afrika Kidul, Asia Tengah, Eropah, lan negara liyane, Wis ewu ton sumber titik kanggo dikarepake customer.

Rincian cepet

Asal: Shandong, China Jeneng produk: Kustom RAL Warna Coated Steel Coil / Warna Coated Sheet
Merk: Ruixiang Bahan: SGCC, SPCC, DX51D, DX52D, DC01, DC02, SGCH, lsp
Tipe: Coil, Lembar, Plate warna: Custom dibutuhake
Perawatan lumahing: Dilapisi Teknologi: Panas Rolling
Toleransi: ± 1% Sertifikat: AiSi, Astm, bs, DIN, GB, JIS
MOQ: 1 ton wektu pangiriman: 7-15 dina
Kapabilitas sumber: 10000 ton / minggu

Parameter produk

jeneng: Kustom RAL Warna Coated Steel Coil / Warna Coated Sheet Bahan: SGCC, SPCC, DX51D, DX52D, DC01, DC02, SGCH, lsp
ID: 508 mm / 610 mm Ketebalan: 0,12-3,0 mm
Jembar: 20-1500mm, jembaré normal: 914 / 1000 / 1219 / 1250 / 1500mm Bobot saben gulungan: 3-5 ton
wektu pangiriman: 7-15 dina Jenis proses coating: lapisan pindho, loro nutupi lan loro baking
Jenis coating finish: PVDF, HDP, SMP, PE, PU, ​​resin epoksi poliuretan primer pint, lapisan mburi, resin epoksi, poliester modifikasi Layanan pangolahan: mlengkung, welding, uncoiling, nglereni lan stamping
Aplikasi: atap bangunan, tembok, bengkel struktur baja, papan distribusi peralatan rumah tangga, bengkel bersih, dll Packaging: kemasan standar ekspor utawa syarat pelanggan (kertas anti banyu ing njero, sabuk baja lan tray ing njaba)
Pembayaran: T/T

Produk Show

产品
包装
发货

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Whatsapp:+8617862908033

    E-mail:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi lan pangiriman kanthi ketat miturut syarat pelanggan
    2 Disetujui dening ISO9001, CE, SGS saben taun
    3 Layanan paling apik kanthi balesan 24 jam
    4 Pangiriman cepet lan paket ekspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.

    Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (balok I, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan campuran utama yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan ngolah layanan kanthi jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel

     

  • produk sing gegandhengan