• nybjtp

produk

GI / GL / PPGI / PPGL Galvanized Coil / Aluminized Zinc Coil DX51D DX52D DX53D

Koil galvanis minangka lembaran baja tipis sing nyemplungake lembaran baja menyang bath seng molten lan nempelake lapisan seng ing permukaane.Iku utamané diprodhuksi dening proses galvanizing terus, sing, piring baja mbalek terus-terusan nyemplungaken ing perlu seng leleh kanggo nggawe piring baja galvanis;Lembaran baja galvanis paduan.Plat baja jenis iki uga digawe kanthi cara dip panas, nanging sawise metu saka alur, langsung digawe panas nganti kira-kira 500 ℃ kanggo mbentuk lapisan paduan seng lan wesi.Koil galvanis nduweni adhesi lan weldability sing apik.

.
Whatsapp:+8617862908033

.
E-mail:sales@sdrxgtjt.cn


Detail Produk

Babagan awake dhewe

Tag produk

Deskripsi Produk

Isi: klompok kita utamané mrodhuksi coil baja galvanis / coil seng aluminized.Saiki, bisa ngasilake 10-500g / m², Ana 6 jalur produksi galvanizing kanthi output saben dina luwih saka 1000 ton, utamane kalebu, PPGI, PPGL, dx51d, lan dx52d.Ana ewu ton gulungan baja galvanis ing saham, lan wektu pangiriman dijamin.Saiki, basis pelanggan utama dikonsentrasi ing Afrika Kidul, Asia Tengah, lan Eropa, kanthi ewu ton persediaan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Rincian cepet

Parameter produk

Jeneng produk: Koil galvanis Perawatan panas: annealing lan quenching
kelas: SGCC / SGCD / SPCC / SPCD / dx51d / dx52d / sghc / G550 / S28 Layanan pangolahan: mlengkung, welding, uncoiling, nglereni lan stamping
ID: 508 mm-610 mm Perawatan lumahing: Ireng / peeling / polishing / mesin
Jembar: 600-1500 mm Ketentuan rega: FOB, CRF, CIF, lan EXW ditrima
Ketebalan: 0,20-4,0 mm Loading Port: port apa wae ing China
Toleransi: ± 1% Packaging: kemasan standar ekspor utawa syarat pelanggan (kertas anti banyu ing njero, sabuk baja lan tray ing njaba)
Bobot saben gulungan: 4-6 ton Aplikasi: dekorasi internal lan njaba bangunan jembatan, kabinet distribusi daya, lsp
Proses: rolling kadhemen / rolling panas Pembayaran: T/T

Produk Show

Asal: Shandong, China Jembar: 100-3000mm
Merk: Ruixiang Ketebalan: 0,2-4,0 mm
Jeneng produk: koil galvanis, koil seng aluminized MOQ: 1 ton
Standar: AISI, ASTM, be, DIN, GB, JIS wektu pangiriman: 7-15 dina
kelas: dx51d Kapabilitas sumber: 10000 ton / minggu
dawa: 200-18000 mm
镀锌卷3
镀锌卷包装_gaitubao_600x600
6666

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Whatsapp:+8617862908033

    E-mail:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi lan pangiriman kanthi ketat miturut syarat pelanggan
    2 Disetujui dening ISO9001, CE, SGS saben taun
    3 Layanan paling apik kanthi balesan 24 jam
    4 Pangiriman cepet lan paket ekspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.

    Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (balok I, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan campuran utama yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan ngolah layanan kanthi jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel

     

  • produk sing gegandhengan