• nybjtp

produk

  • GI / GL / PPGI / PPGL Galvanized Coil / Aluminized Zinc Coil DX51D DX52D DX53D

    GI / GL / PPGI / PPGL Galvanized Coil / Aluminized Zinc Coil DX51D DX52D DX53D

    Koil galvanis minangka lembaran baja tipis sing nyemplungake lembaran baja menyang bath seng molten lan nempelake lapisan seng ing permukaane.Iku utamané diprodhuksi dening proses galvanizing terus, sing, piring baja mbalek terus-terusan nyemplungaken ing perlu seng leleh kanggo nggawe piring baja galvanis;Lembaran baja galvanis paduan.Plat baja jenis iki uga digawe kanthi cara dip panas, nanging sawise metu saka alur, langsung digawe panas nganti kira-kira 500 ℃ kanggo mbentuk lapisan paduan seng lan wesi.Koil galvanis nduweni adhesi lan weldability sing apik.

    .
    Whatsapp:+8617862908033

    .
    E-mail:sales@sdrxgtjt.cn