• nybjtp

produk

304, 316, 316L Bahan Bangunan Berkualitas Paling Tinggi Stainless H Beam Steel Baja I-beam

Baja H-bagean minangka jinis bagean ekonomi lan bagean efisiensi dhuwur kanthi distribusi area cross-sectional sing luwih optimal lan rasio kekuatan-kanggo-bobot sing luwih wajar.Dijenengi amarga bageane padha karo huruf Inggris "H".Wiwit macem-macem bagean baja H-shaped disusun ing sudhut tengen, baja H-shaped duwe kaluwihan saka resistance mlengkung kuwat, construction prasaja, biaya nyimpen lan struktur cahya ing kabeh arah.

.

Whatsapp:+8613964179367

.
E-mail:sales@sdrxgtjt.cn


Detail Produk

Babagan awake dhewe

Tag produk

Deskripsi Produk

Komposisi kimia saka stainless steel I-beam belongs kanggo seri baja mbalek kanggo struktur umum, lan indeks pengawasan utama C, Mn, P, lan S. Stainless I-beam iki digunakake digunakake ing produk hardware, mesin medical, pangan. mesin, kapal, mobil, lawang lan jendhela, Furnitur, mesin gedhe, etc.

Rincian cepet

Asal: Shandong, China Merk : Ruixiang
Jeneng produk: I-beam, H-beam Standar: ASTM, GB, JIS, DIN
Teknologi: mulus utawa gandheng Ketebalan: 2mm utawa selaras
Sertifikat: IS0, SGS OEM lan ODM: ditrima
MOQ: 1 ton wektu pangiriman: 7-15 dina
Kapabilitas sumber: 10000 ton / minggu

Parameter produk

Jeneng produk: Kelas baja utama Standar: ASTM
kelas: 304, 316, 316L, 310S, 321, 416, 420 Teknologi: mulus utawa gandheng
Ketebalan: 2mm utawa selaras dawa: 3000-12000mm utawa selaras
Jembar web: adat Ketebalan web: adat
lumahing: 2B, Ba, hln0.1/2/3/4 Teknologi: kadhemen digambar / rolling panas
Ketentuan rega: FOB, CRF, CIF, lan EXW ditrima Aplikasi: Teknik Konstruksi, mesin kelautan, lsp
Loading Port: port ing China Packaging: kemasan utawa kemasan ekspor standar miturut syarat pelanggan.(kertas anti banyu ing njero, sabuk baja lan tray njaba)
Pembayaran: T / T, L / C, lsp.

H7cb651031eae44f793377fb25e5fd85e9
H8edd5e45a2c64d0897f77f83f007cd15x
H03aa6292084642ef82b42d8553567c88x

Produk Show


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Whatsapp:+8613964179367

    E-mail:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi lan pangiriman kanthi ketat miturut syarat pelanggan
    2 Disetujui dening ISO9001, CE, SGS saben taun
    3 Layanan paling apik kanthi balesan 24 jam
    4 Pangiriman cepet lan paket ekspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.

    Bisnis utama grup punika pipa (macem-macem baja karbon, paduan, stainless steel, galvanis), piring: (baja karbon, stainless steel, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (I-beam, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan utama paduan yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan proses layanan jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel