• nybjtp

produk

Pipa Baja Karbon API Series Pipa Baja Seamless

Ruixiang wis operasi ing lapangan pipe baja rapi ing China kanggo luwih saka 20 taun.Klompok wis luwih saka 10 baris produksi pipe baja rapi, utamané prodhuksi 27SiMn quenched lan pipe baja tempered, API seri pipeline pipe, pipe babak baja karbon lan standar Amérika pipe seri baja.Wis sawetara saka sudhut aplikasi.Saiki pelanggan utama klempakan ing Afrika Kidul, Asia Tengah, Eropah lan negara liyane, karo ewu ton saka Simpenan kanggo nyedhiyani dikarepake pelanggan.

.
Whatsapp:+8617862908033

.
E-mail:sales@sdrxgtjt.cn


Detail Produk

Babagan awake dhewe

Tag produk

Deskripsi Produk

KENAPA PILIH KAMI

1.Low MOQ: Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nggawe sampeyan wareg.
2.Good Service: We nambani klien minangka kanca.
3.Good Quality: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat .Ajining diri apik ing pasar.
4.Pangiriman Cepet & Murah: Kita duwe diskon gedhe saka forwarder (Kontrak Panjang).
5.Supply Kemampuan: 5000 ton saben sasi.
6.One Stop Service: We nyedhiyani pelanggan karo layanan Processing selaras, kalebu nglereni laser, mlengkung, welding, decoiling, punching, polishing.

Rincian cepet

Asal: Shandong, China Merk: Ruixiang
tembung kunci: pipa baja karbon mulus OD: 10 mm
Sertifikat: API, CE, BSI, ROHS, SNI, BIS, SASO, PVOC. Teknologi: rolling panas lan kadhemen rolling ERW
Toleransi: ± 1% Pipa khusus: Pipa API, pipa EMT, pipa tembok tebal, lsp
Wangun: tabung bunder MOQ: 1 ton
wektu pangiriman: 7-15 dina Kapabilitas sumber: 10000 ton / minggu

Parameter produk

Jeneng produk: pipa baja mulus Standar: ASTM, AISI, JIS, GB, DIN, EN
kelas: Q195, Q235, q355, ASTM A53 gr.a, gr.b, stkm11, st37, ST52, 16Mn, lsp OD: 10-820 mm
dawa: 6000-12000 mm Ketebalan: 2-100 mm
Perawatan panas: annealing lan quenching Layanan pangolahan: welding, stamping, cutting, lan mlengkung
Perawatan lumahing: cat ireng lan werna, pipa baja lenga antirust, pipa baja varnish, pipa baja galvanis, segel baja, pengeboran, reducer, lsp. Ketentuan rega: FOB, CRF, CIF, lan EXW ditrima
Aplikasi: pipa fluida, pipa boiler, pipa bor, pipa hidrolik, pipa gas, pipa minyak Packaging: kemasan standar ekspor utawa syarat pelanggan (kertas anti banyu ing njero, sabuk baja lan tray ing njaba)
Pembayaran: T / T, L / C, lsp.

Produk Show

Product-Show1
436346
Product-Show2
3643523
Product-Show3
ttth
微信图片_20220311105235
ABUIABAEGAAghJuCkQYo3b-ztAMwiQg47Ac
微信图片_20220217095100

BABAGAN AWAKE DHEWE

 

Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.
Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (balok I, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan campuran utama yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan ngolah layanan kanthi jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel

QQ截图20220222165541

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Whatsapp:+8617862908033

    E-mail:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi lan pangiriman kanthi ketat miturut syarat pelanggan
    2 Disetujui dening ISO9001, CE, SGS saben taun
    3 Layanan paling apik kanthi balesan 24 jam
    4 Pangiriman cepet lan paket ekspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.

    Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (balok I, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan campuran utama yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan ngolah layanan kanthi jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel