ruixianggangtie1
ruixianggangtie2
ruixianggangtie3
About Us

Babagan awake dhewe

Shandong Ruixiang Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti sadurunge ing industri wesi lan baja China.Kita minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis)bar (baja bunder), profil (balok I, h Permukaan layanan pangolahan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.

liyane

Kabar

Keanekaragaman
liyane