• nybjtp

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.
Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (balok I, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan campuran utama yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur layanan baja lan proses jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel,

微信图片_20220217095100

macem-macem gulungan mesin tekstil, gulungan tangki minyak).Perusahaan nyedhiyakake luwih saka 10.000 ton pipa, piring, bar lan profil kabeh taun.Nduwe kapasitas pasokan sing stabil lan nyukupi kabutuhan pasar sing beda.Ing taun 2020, penjualan produksi Ruixiang Iron & Steel Group ngluwihi 10 yuta ton, sing wis duwe pengaruh tartamtu ing industri baja.Lan perusahaan setya nyedhiyakake layanan pengadaan baja siji-mandeg kanggo pelanggan global.

Wiwit wiwitan, perusahaan wis mbangun merek kanthi kejujuran.Adhedhasar konsep "customer first, quality first", perusahaan wis terus-terusan ningkatake mekanisme, ningkatake kualitase dhewe, ningkatake daya saing inti, nggoleki bebener lan inovasi, lan ngupayakake nggawe perusahaan sing berkualitas.

Swara taun, karo kekuatan technical kuwat, kualitas dhuwur lan produk diwasa, lan sistem layanan sampurna, kita wis ngrambah pembangunan kanthi cepet, lan indeks technical lan efek praktis saka sawijining produk wis kebak negesake lan ngalembana dening mayoritas kedhaftar, lan entuk sertifikat produk bermutu, lan wis dadi perusahaan sing kondhang ing industri kasebut.
Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal terus kanggo menehi play lengkap kanggo kaluwihan dhewe, tansah adhering menyang tenet saka "anjog ing ilmu lan teknologi, porsi pasar, nambani wong karo integritas lan nggayuh kasampurnan" lan filosofi perusahaan "produk sing. wong", terus-terusan nindakake inovasi teknologi, inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus-terusan ngembangake produk sing luwih murah kanggo nyukupi kabutuhan pembangunan ing mangsa ngarep.Liwat inovasi kanggo terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan ing mangsa ngarep, lan kanthi cepet nyedhiyakake produk sing berkualitas tinggi lan murah minangka tujuan sing ora bisa ditindakake.

Sertifikat

certificate1
certificate2
certificate3
certificate4
certificate5
certificate6