• nybjtp

produk

Piring/Lembar Baja Tahan Karat 201 202 301 304 304L 316 316L 310 410 430 904 904L

Baja tahan karat minangka baja serbaguna sing akeh digunakake ing produksi peralatan lan bagean sing mbutuhake kinerja lengkap sing apik (resistensi korosi lan cetakan).

 

.
Whatsapp:+8617862908033

.
E-mail:sales@sdrxgtjt.cn


Detail Produk

Babagan awake dhewe

Tag produk

Deskripsi Produk

Isi: klompok utamané mrodhuksi 201 / 304 / 316 / 316L / 321 / 430 / 426 / SS304 / SS316 / 200 Series / 300 seri / 400 seri / 904l piring stainless steel.Inventarisasi spesifikasi konvensional luwih saka 3000 ton.BA / 2B / no.1/no.2/no.3/n0.4/8k/2d dikirim lan rampung ing wektu.Kajaba iku, kita uga bisa nyedhiyani Processing jero saka piring stainless steel, kayata nglereni laser bidang lan nglereni longitudinal.

Rincian cepet

Asal: Shandong, China Merk: Ruixiang
Tembung kunci: waja warata Toleransi: +1%
MOQ: 1 ton wektu pangiriman: 7-15 dina
Kapabilitas sumber: 10000 ton / minggu

Parameter produk

Jeneng produk: Plat/Lembaran Stainless Steel kelas: 300 seri
Jembar: 10-1500 MM Ketebalan: 0,2-150 mm
dawa: 2000-12000mm, utawa kaya sing dibutuhake lumahing: rampung BA / 2B / no.1/no.3/n0.4/8k/hl/2d/1d
Pangolahan: mlengkung, welding, stamping, nglereni Standar: ASTM, AISI, JIS, GB, DIN, EN
Perawatan lumahing: Ireng / peeling / polishing / mesin Teknologi: rolling kadhemen / rolling panas
Ketentuan rega: FOB, CRF, CIF, lan EXW ditrima Aplikasi: dekorasi arsitektur, transportasi, industri petrokimia, peralatan omah, perawatan medis, lsp
Loading Port: port apa wae ing China Packaging: kemasan standar ekspor utawa syarat pelanggan (kertas anti banyu ing njero, sabuk baja lan tray ing njaba)
Pembayaran: T / T, C / L etc.

 

b.1
b,3
C.1_gaitubao_600x600

Produk Show


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Whatsapp:+8617862908033

    E-mail:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi lan pangiriman kanthi ketat miturut syarat pelanggan
    2 Disetujui dening ISO9001, CE, SGS saben taun
    3 Layanan paling apik kanthi balesan 24 jam
    4 Pangiriman cepet lan paket ekspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.

    Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (balok I, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan campuran utama yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan ngolah layanan kanthi jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel