• nybjtp

produk

Pipa Baja Tahan Karat 201 202 301 304 310s 316 430 304l 316l

Pipa baja tahan karat minangka baja salib sing ekonomis lan produk penting ing industri baja.Bisa digunakake kanthi akeh ing dekorasi urip lan industri.Akeh wong ing pasar nggunakake kanggo nggawe railing tangga, njaga jendhela, railings, Furnitur, etc.

.
Whatsapp:+8617862908033

.
E-mail:sales@sdrxgtjt.cn


Detail Produk

Babagan awake dhewe

Tag produk

Deskripsi Produk

Isi: klompok utamane ngasilake pipa baja tahan karat 201 / 304 / 316 / 316L / 321 / 430 / 426 / SS304 / SS316 / martensitik lan austenitik, kanthi persediaan luwih saka 3000 ton spesifikasi konvensional.BA / 2B / no.1/no.2/no.3/n0.4/8k/2d dikirim lan rampung ing wektu.Kajaba iku, kita uga bisa nyedhiyani polishing, ukuran lan macem-macem pangolahan jero.Saiki pelanggan utama kita konsentrasi ing Afrika Kidul, Asia Tengah, Eropa lan negara liya, kanthi ewu ton persediaan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Rincian cepet

Asal: Shandong, China Merk: Ruixiang
Standar: JIS AISI ASTM GB DIN EN BSI Kelas baja: 300 seri, 316L, 321, 304, 304L
OD: 10 mm Rampung lumahing: BA / 2B / n0.1/n0.2/n0.8/hl/bk
Tipe: las mulus Sertifikasi: RoHS ISO BV
Toleransi: ± 1% MOQ: 1 ton
wektu pangiriman: 7-15 dina Kapabilitas sumber: 10000 ton / minggu

Parameter produk

Jeneng produk: pipa stainless steel Kelas baja: 300 seri, 316L, 321, 304, 304L
Diameter njaba: 10-820 mm Ketebalan: 2-100 mm
dawa: 6000-12000mm syarat customer Layanan pangolahan: mlengkung, welding, uncoiling, punching, nglereni lan mbentuk
Bentuk bagean: bunder Proses: rolling kadhemen lan rolling panas
Perawatan lumahing: 2000-12000mm utawa kaya sing dibutuhake Perawatan panas: annealing lan quenching
Ketentuan rega: FOB, CRF, CIF, lan EXW ditrima Loading Port: port apa wae ing China
Aplikasi: Biasane digunakake kanggo perabot, pawon, lsp Packaging: kemasan standar ekspor (kertas anti banyu ing njero, sabuk baja lan tray njaba)
Pembayaran: T / T, L / C, lsp.

Produk Show

b.1
b.3
b.4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Whatsapp:+8617862908033

    E-mail:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi lan pangiriman kanthi ketat miturut syarat pelanggan
    2 Disetujui dening ISO9001, CE, SGS saben taun
    3 Layanan paling apik kanthi balesan 24 jam
    4 Pangiriman cepet lan paket ekspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.

    Bisnis utama grup kasebut yaiku pipa (macem-macem baja karbon, paduan, baja tahan karat, galvanis), piring: (baja karbon, baja tahan karat, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (balok I, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan campuran utama yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan ngolah layanan kanthi jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel