• nybjtp

produk

1050 1060 1100 3003 3105 5052 5083 6061 6063 7075 Plat Aluminium Coil Aluminium

piring aluminium nuduhake piring persegi dowo mbalek saka ingot aluminium, kang dipérang dadi piring aluminium murni, piring aluminium alloy, piring aluminium lancip, medium nglukis piring aluminium, lan piring aluminium patterned.

.
Whatsapp:+8613964179367

.
E-mail:sales@sdrxgtjt.cn


Detail Produk

Babagan awake dhewe

Tag produk

Deskripsi Produk

Isi: klompok utamane ngasilake gulungan aluminium.Wis melu industri aluminium ing China luwih saka 20 taun.Bisa ngasilake 3003, 6061, 6063, 7075 lan bahan liyane.Saiki, ana papat jalur produksi coil aluminium, kanthi output saben dina luwih saka 1000 ton lan persediaan ewu ton.Wektu pangiriman dijamin, lan bisa nyedhiyakake flattening, pressing lan macem-macem pangolahan jero.Saiki, pelanggan utama dikonsentrasi ing Afrika Kidul, Asia Tengah, Eropa lan negara liya, kanthi ewu ton persediaan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Rincian cepet

Asal: Shandong, China Merk: Ruixiang
Jeneng produk: piring aluminium lan kumparan aluminium Perawatan lumahing: syarat pelanggan
Layanan pangolahan: nglereni warna: salaka
Kelas baja: 1000 / 3000 / 5000 / 6000 / 8000 seri Wektu Pangiriman: 7-15 Dina

Parameter produk

Jeneng produk: Plat aluminium / kumparan kelas: 1050 1060 1100 3003 3105 5052 5083 6061 6063 7075, lsp
Jembar: 500mm-2800mm dawa: 100-6000mm
Ketebalan: 0.2-100mm syarat customer Standar: ASTM, AISI, JIS, GB, DIN, EN
Toleransi: ± 1% Temperamen: 0-h112 / t3-t8 / t351-t851
Perawatan lumahing: 2000-12000mm, utawa kaya sing dibutuhake Proses: rolling kadhemen / rolling panas
Perawatan panas: annealing lan quenching;tempering Syarat perdagangan: FOB, CRF, CIF, lan EXW ditrima
Loading Port: Pelabuhan Qingdao/Tianjin, China Aplikasi: arsitektur, dekorasi, galangan kapal, aerospace, manufaktur cetakan, lsp
Packaging: kemasan standar ekspor utawa syarat pelanggan (kertas anti banyu ing njero, sabuk baja lan tray njaba) Pembayaran: T / T, L / C, lsp.

Produk Show

31
33
30
34
32
23

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Whatsapp:+8613964179367

    E-mail:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi lan pangiriman kanthi ketat miturut syarat pelanggan
    2 Disetujui dening ISO9001, CE, SGS saben taun
    3 Layanan paling apik kanthi balesan 24 jam
    4 Pangiriman cepet lan paket ekspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan kondhang sing diwiwiti ing industri baja negaraku.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake penjualan, pangolahan, pemotongan, lan transportasi.

    Bisnis utama grup punika pipa (macem-macem baja karbon, paduan, stainless steel, galvanis), piring: (baja karbon, stainless steel, aluminium, galvanis, galvanis), bar (baja bunder), profil (I-beam, h. Layanan pangolahan permukaan kayata baja bagean, baja bagean c, baja saluran) lan plating krom saka macem-macem bahan logam.Bahan utama baja karbon yaiku Q235, 20 #, 45 #, bahan utama paduan yaiku seri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel yaiku 200 seri 300 tabung, 200 seri 300 piring, 400 Klompok bisa ngatur baja lan proses layanan jero (perawatan panas, plating krom, plating tembaga, plating nikel

     

    produk sing gegandhengan