• nybjtp

Warta Industri

  • A analisis Brief saka alasan kanggo munggah cetha anyar ing pasar ireng

    A analisis Brief saka alasan kanggo munggah cetha anyar ing pasar ireng

    Bubar, pasar ireng wis owah saka mundhak dadi mudhun.Utamane saiki, rega baja mentah lan bahan bakar sing diwakili bijih wesi, coking coal lan coke mundhak.Antarane wong-wong mau, rega kontrak 2209, pasukan utama bijih besi berjangka, mundhak 7,16% dina iki, lan pasukan utama co ...
    Waca liyane
  • Paukuman babagan Dampak "Tarif Karbon" EU ing Industri Besi lan Baja negaraku

    Paukuman babagan Dampak "Tarif Karbon" EU ing Industri Besi lan Baja negaraku

    Dampak kebijakan "tarif karbon" EU ing industri baja China utamane dibayangke ing enem aspek.Salah sijine yaiku perdagangan.Perusahaan baja China, sing utamane fokus ing pembuatan baja kanthi proses dawa, bakal ngadhepi tantangan kayata mundhake biaya ekspor baja menyang EU, ...
    Waca liyane
  • Inggris nganggep ngilangi tugas anti-mbuwang ing produk baja Ukraina

    Inggris nganggep ngilangi tugas anti-mbuwang ing produk baja Ukraina

    Warta media asing sing komprehensif tanggal 25 Juni 2022, badan perdagangan London ngendika dina Jumuah yen amarga konflik Rusia-Ukraina, Inggris nimbang ngilangi tugas anti-mbuwang ing sawetara produk baja Ukraina.Tarif kanggo baja warata lan gulungan panas bisa diunggahake nganti sangang ...
    Waca liyane
  • Ing 2021, produksi baja tahan karat ing donya bakal dadi 58,3 yuta ton, lan produksi China bakal 56%

    Ing 2021, produksi baja tahan karat ing donya bakal dadi 58,3 yuta ton, lan produksi China bakal 56%

    Ing taun 2021, produksi baja tahan karat ing donya bakal dadi 58,3 yuta ton, lan produksi China bakal 56% Ing tanggal 14 Juni, Asosiasi Baja Tahan Karat Dunia ngrilis jurnal "Data Stainless Steel 2022", sing ngenalake seri data statistik saka w...
    Waca liyane
  • Asosiasi Baja Dunia: Panjaluk baja jagad tuwuh 0,4% ing 2022

    Asosiasi Baja Dunia: Panjaluk baja jagad tuwuh 0,4% ing 2022

    Ing tanggal 7 Juni, Asosiasi Baja Dunia ngrilis "Statistik Baja Dunia 2022", sing ngenalake pangembangan sakabehe industri baja liwat indikator utama kayata produksi baja, konsumsi baja sing katon, perdagangan baja global, bijih besi, produksi lan perdagangan..We rek...
    Waca liyane
  • Konflik Rusia-Ukraina nyebabake Eropa kekurangan baja

    Konflik Rusia-Ukraina nyebabake Eropa kekurangan baja

    Miturut situs web "Financial Times" Inggris sing dilaporake tanggal 14 Mei, sadurunge konflik Rusia-Ukraina, pabrik baja Azov Mariupol minangka eksportir gedhe, lan baja kasebut digunakake ing bangunan landmark kayata Shard ing London.Saiki, kompleks industri gedhe, sing ...
    Waca liyane
  • Sepuluh taun sabanjure bakal dadi wektu kritis kanggo industri baja China kanggo ngowahi saka gedhe dadi kuwat

    Sepuluh taun sabanjure bakal dadi wektu kritis kanggo industri baja China kanggo ngowahi saka gedhe dadi kuwat

    Yen dideleng saka data ing wulan April, produksi baja negaraku saya pulih, luwih apik tinimbang data ing kuartal pisanan.Senajan produksi baja wis kena pengaruh epidemi, ing syarat-syarat mutlak, produksi baja China tansah dikuwasani Panggonan pisanan ing donya.L...
    Waca liyane
  • Kepiye kenaikan suku bunga Fed lan nyuda meja mengaruhi pasar baja?

    Kepiye kenaikan suku bunga Fed lan nyuda meja mengaruhi pasar baja?

    acara penting Ing 5 Mei, Federal Reserve ngumumake kenaikan tingkat 50 basis poin, kenaikan tarif paling gedhe wiwit taun 2000. Ing wektu sing padha, ngumumake rencana kanggo nyilikake neraca $ 8.9 triliun, sing diwiwiti tanggal 1 Juni kanthi kecepatan saben wulan. $47,5 milyar, lan mboko sithik nambah tutup dadi $95 b...
    Waca liyane
  • Apa Krisis Baja Eropa Teka?

    Apa Krisis Baja Eropa Teka?

    Eropa wis sibuk akhir-akhir iki.Dheweke wis kepunjulen karo macem-macem kejut pasokan minyak, gas alam lan panganan, nanging saiki lagi ngadhepi krisis baja.Baja minangka pondasi ekonomi modern.Saka mesin cuci lan mobil nganti sepur lan gedung pencakar langit, kabeh ...
    Waca liyane
  • Rega energi global mundhak, akeh pabrik baja Eropa ngumumake shutdown

    Rega energi global mundhak, akeh pabrik baja Eropa ngumumake shutdown

    Bubar, rega energi mundhak wis nyebabake industri manufaktur Eropa.Akeh pabrik kertas lan pabrik baja bubar ngumumake pemotongan utawa shutdown produksi.Mundhak banget ing biaya listrik dadi keprihatinan sing saya tambah akeh kanggo industri baja intensif energi.Salah sawijining tanduran pisanan ing Jerman, ...
    Waca liyane
  • Pesenan ekspor industri baja wis mbalek maneh

    Pesenan ekspor industri baja wis mbalek maneh

    Wiwit taun 2022, pasar baja global wis fluktuasi lan dibedakake sacara sakabehe.Pasar Amérika Lor wis nyepetake mudhun, lan pasar Asia mundhak.Kutipan ekspor produk baja ing negara-negara sing gegandhengan wis mundhak banget, dene kenaikan rega ing negaraku ...
    Waca liyane
  • Pasar Baja Eropa Kaget lan Dibagi ing Maret

    Pasar Baja Eropa Kaget lan Dibagi ing Maret

    Ing Februari, pasar produk flat Eropa fluktuasi lan dibedakake, lan rega varietas utama mundhak lan mudhun.Rega kumparan gulungan panas ing pabrik baja EU mundhak US $ 35 dadi US $ 1,085 dibandhingake karo akhir Januari (rega ton, padha ing ngisor iki), rega gulungan gulungan dingin tetep ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2