• nybjtp

Inggris nganggep ngilangi tugas anti-mbuwang ing produk baja Ukraina

Inggris nganggep ngilangi tugas anti-mbuwang ing produk baja Ukraina

Warta media asing sing komprehensif tanggal 25 Juni 2022, badan perdagangan London ngendika dina Jumuah yen amarga konflik Rusia-Ukraina, Inggris nimbang ngilangi tugas anti-mbuwang ing sawetara produk baja Ukraina.

Tarif ing baja warata lan gulungan panas bisa diangkat nganti sangang sasi (HRFC), utamane kanggo industri mekanik lan listrik, konstruksi lan otomotif, ujare Otoritas Obat Perdagangan ing pratelan.

Agensi kasebut uga ujar manawa wis miwiti rong langkah anti-mbuwang sing kapisah kanggo mriksa langkah-langkah anti-mbuwang HRFC Rusia, Ukraina, Brasil lan Iran, uga langkah-langkah countervailing ing bar baja tahan karat sing diimpor saka India.

Inggris ngevaluasi langkah-langkah sing diwarisake saka EU lan mriksa "apa isih cocog kanggo kabutuhan Inggris", ujare pratelan kasebut.(Baja Luar Negeri)

301


Wektu kirim: Jun-28-2022