• nybjtp

Kabar Perusahaan

  • India ngumumake bea ekspor dhuwur kanggo ekspor bijih besi

    India ngumumake bea ekspor dhuwur kanggo ekspor bijih besi

    India ngumumake bea ekspor dhuwur kanggo ekspor bijih besi Ing 22 Mei, pamrentah India ngetokake kabijakan kanggo nyetel tarif impor lan ekspor kanggo bahan mentah lan produk baja.Tarif pajak impor coking coal lan coke bakal dikurangi saka 2,5% lan 5% dadi tarif nol;Tarif ekspor kanggo grup, ...
    Waca liyane
  • Konflik Rusia-Ukraina, sing bakal entuk bathi saka pasar baja

    Konflik Rusia-Ukraina, sing bakal entuk bathi saka pasar baja

    Rusia minangka eksportir baja lan baja karbon paling gedhé kaloro ing donya.Wiwit 2018, ekspor baja taunan Rusia tetep udakara 35 yuta ton.Ing 2021, Rusia bakal ngekspor 31 yuta ton baja, produk ekspor utama yaiku billet, gulungan panas, baja karbon, lsp.
    Waca liyane