• nybjtp

Pasar Baja Eropa Kaget lan Dibagi ing Maret

Pasar Baja Eropa Kaget lan Dibagi ing Maret

Ing wulan Februari, pasar produk flat Eropa fluktuasi lan beda-beda, lan rega varietas utama mundhak lan mudhun.Rega kumparan hot-rolled ing pabrik baja EU mundhak US $ 35 dadi US $ 1,085 dibandhingake karo akhir Januari (rega ton, padha ing ngisor iki), rega coil cold-rolled tetep stabil, lan rega hot-dip. piring galvanis lan medium lan abot ambruk, mudhun dening US $ 25 saka pungkasan Januari.lan $20, karo prices ing $1270 lan $1120.Nilai awal PMI manufaktur Eurozone ing Februari yaiku 58.4, sing luwih murah tinimbang nilai lan pangarepan sadurunge.Sawise akselerasi singkat ing Januari, ekspansi manufaktur rada suda ing wulan Februari, lan panjaluk produk flat relatif stabil.Ngelingi faktor kayata masalah pasokan, kenaikan rega koil Rolled panas, lan perusahaan skala cilik liyane ngetutake.Ramalan paling anyar saka Komisi Eropa nuduhake yen ekonomi zona euro samesthine bakal tuwuh 4,0% ing 2022, mudhun saka 4,3% sadurunge.Nanging, nalika epidemi gampang, ekonomi zona euro bisa nyepetake saka musim semi, sing bakal nambah sentimen pasar.Ing wektu sing padha, Rusia Konflik Ukrainia nduweni pengaruh tartamtu ing impor baja.Dikarepake yen pasar baja warata Eropa bakal nuduhake tren guncangan sing kuat ing wulan Maret.

微信图片_20220302165753

2019-2022 EU pabrik baja bagan rega produk flat


Wektu kirim: Mar-02-2022