• nybjtp

Pesenan ekspor industri baja wis mbalek maneh

Pesenan ekspor industri baja wis mbalek maneh

Wiwit taun 2022, pasar baja global wis fluktuasi lan dibedakake sacara sakabehe.Pasar Amérika Lor wis nyepetake mudhun, lan pasar Asia mundhak.Kutipan ekspor produk baja ing negara-negara sing gegandhengan saya mundhak banget, dene kenaikan rega ing negara saya relatif murah.Data pemantauan platform Shandong ruixiang Steel Group nuduhake yen ing Maret 2022 Ing tanggal 4, kutipan ekspor (FOB) China yaiku 850 dolar AS / ton, yaiku 55, 140 lan 50 dolar AS / ton luwih murah tinimbang kutipan ekspor India, Turki lan Persemakmuran Negara Merdeka.Kutipan ekspor baja China duwe kauntungan relatif.

Kauntungan rega wis katon maneh, lan kahanan pesenan ekspor industri wesi lan baja negara saya saya kuwat.Data saka Komite Profesional Logistik Besi lan Baja China nuduhake yen ing rong wulan pisanan 2022, indeks pesenan ekspor anyar industri wesi lan baja terus mundhak, mundhak dadi 47,3% ing Februari, isih 47,3% ing Februari ing zona kontraksi.

Konflik Rusia-Ukraina mengaruhi pasokan baja global lan dikarepake

Eskalasi kahanan anyar ing Rusia lan Ukraina bakal mengaruhi pemulihan ekonomi global lan nggawa kahanan sing durung mesthi kanggo pasokan lan panjaluk baja ing jaban rangkah.Rusia minangka salah sawijining prodhusèn baja utama ing donya, kanthi output baja mentah 76 yuta ton ing taun 2021, mundhak taun-taun 6,1%, nyathet 3,9% saka output baja mentah global.Rusia uga dadi eksportir baja, kanthi ekspor taunan kira-kira 40-50% saka total output lan bagean sing luwih gedhe saka perdagangan baja global.

Output baja mentah Ukraina ing taun 2021 udakara 21,4 yuta ton, mundhak taun-taun 3,6%, peringkat 14 ing peringkat output baja mentah global, lan ekspor baja uga duwe proporsi sing akeh.Saiki, pesenan ekspor saka Rusia lan Ukraina wis ditundha utawa dibatalake, lan para panuku utama ing luar negeri mung bisa nambah impor baja saka negara liya.

Miturut laporan media jaban rangkah, sanksi sing ditindakake dening negara-negara Barat marang Rusia wis nambah ketegangan ing rantai pasokan global, sing mengaruhi industri manufaktur mobil, lan akeh pabrikan mobil ing saindenging jagad wis nundha produksi sementara.Yen kahanan iki terus, iku uga bakal duwe impact ing dikarepake baja.

Mulane, Shandong Ruixiang Steel Group tundhuk karo formulir iki lan nambah baris produksi pipa baja karbon lan piring baja karbon kanggo mesthekake pangiriman cepet pesenan saka kanca saka sak ndonya.

 


Wektu kirim: Mar-08-2022