• nybjtp

Rega energi global mundhak, akeh pabrik baja Eropa ngumumake mati

Rega energi global mundhak, akeh pabrik baja Eropa ngumumake mati

Bubar, rega energi mundhak wis nyebabake industri manufaktur Eropa.Akeh pabrik kertas lan pabrik baja bubar ngumumake pemotongan utawa shutdown produksi.

 

Mundhak banget ing biaya listrik dadi kuwatir kanggo industri baja intensif energi.Salah sawijining pabrik pisanan ing Jerman, Lech-Stahlwerke ing Meitingen, Bavaria, saiki wis mandheg produksi."Prodhuksi kasebut ora ana gunane ekonomi," ujare juru bicara perusahaan.Konflik Rusia-Ukraina wis nemen exacerbated kahanan iki.

 ttth

Miturut perusahaan kasebut, pabrik baja listrik ngasilake luwih saka siji yuta ton bahan saben taun, nggunakake listrik sing padha karo kutha kanthi udakara 300.000 jiwa.Kalebu anak perusahaan, perusahaan kasebut duwe luwih saka sewu wong sing kerja ing pangkalan kasebut.Iku uga siji-sijine pabrik baja ing Bavaria.(Süddeutsche Zeitung)

 

Minangka daya manufaktur paling gedhe nomer loro ing Uni Eropa sawise Jerman, Italia duwe industri manufaktur sing maju.Nanging, lonjakan rega minyak lan gas saiki wis nyebabake akeh operator bisnis.Miturut laporan ing situs web ABC tanggal 13, sawetara pabrik baja karbon lan baja tahan karat ing Italia uga bubar ngumumake penutupan sementara.Sawetara perusahaan ujar manawa bakal ngenteni nganti rega gas alam suda sadurunge miwiti maneh produksi.

 

Data nuduhake yen Italia, minangka negara industri maju, minangka ekonomi paling gedhe nomer papat ing Eropa lan nomer wolu paling gedhe ing donya.Nanging, akeh bahan mentah lan energi industri Italia utamane gumantung ing impor, lan produksi minyak lan gas alam Italia mung bisa nyukupi 4,5% lan 22% saka kabutuhan pasar domestik.(CCTV)

 

Ing wektu sing padha, sanajan rega baja ing China uga kena pengaruh, kenaikan rega isih ana ing kisaran sing bisa dikontrol.

Shandong Ruixiang Wesi lan Steel Group wis temen maujud nganyarke peralatan lan teknologi ing proses pembangunan, pembangunan kanthi cepet saka Manufaktur cerdas, dandan pinunjul saka efficiency Manufaktur, penambahan lengkap saka kemampuan kanggo nanggapi lan gawe marem pelanggan, lan pola anyar pembangunan dual-siklus domestik lan internasional.


Wektu kirim: Mar-16-2022